domingo, 1 de diciembre de 2019

Unes falles avançades

Aquesta tasca ha consistit en construir una espècie de falla amb l'ajuda de material reciclat. En el cas del meu grup vàrem portar materials com taps, ampolles, rotllos de paper, caixes de cartó, entre altres coses. 


La nostra idea principal era fer un castell, però mentre anàvem fent se'ns va ocórrer la idea de fer com si estigués flotant, i per a això hem ficat les ampolles tant de plàstic com de vidre abaix del cartó per a sostenir-lo en l'aire. La simulació d'una muralla està feta amb rotllos de paper i amb unes cintes de cartolina per a decorar i donar-li una mica de color; i les torres del castell estan construïdes amb rotllos de paper apilats i un tap. Per a donar color a aquesta construcció hem decidit utilitzar els taps de les botelles de plàstic, i hem fet la gespa amb taps de color verd i amb els taps de color blau hem aparentat un riu i la font.




Pense que aquesta activitat és una bona manera d'adonar-se que amb els materials reciclats es poden fer moltes coses amb les quals els xiquets i les xiquetes poden jugar i gaudir. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario